СДРУЖЕНИЕ SOS-ПТП ОТКРИ ДВА НОВИ ОФИСА

Дейността на Сдружение SOS-ПТП се разраства с огромни темпове. Организацията откри два нови офиса в страната. Първият е в гр. Бяла, област Русе. Мястото не е случайно, тъй като именно в този район сдружението разполага с един от най-силните си представители в страната – Янислав Климентов. Неговия седем годишен стаж в сферата на МВР му помага да дава на пострадалите в катастрофи, най-точните и професионални съвети как да получат своите обезщетения от застрахователите. Адреса на офиса в гр. Бяла е ул. „Васил Левски“ №7 (сградата на бившето кино). Климентов отговаря за дейността за сдружението в цялата област Русе.

Втория нов офис, които отвори врати е в град Хасково, където Даниел Марчев е представителя на Сдружение SOS-ПТП. Адресът там е ул. „Г.С.Раковски“ №9, етаж 2. Ако сте пострадали в района на Хасково, Димитровград, Харманли или Стара Загора, може да получите безплатната си консултация при него.

С това разширение на дейността, Сдружение SOS-ПТП има за цел да помогне на възможно най-голям брой пострадали при катастрофи, да получат своите законови обезщетения от застрахователи, въпреки многобройните атаки от тези компании в последните дни. Ясно е, че целта на подобно омаскаряване на организациите, занимаващи се с тази  дейност е възможно най-малко хора да си търсят полагаемите обезщетения, които се изплащат от застрахователните компании, което подсказва от къде идват негативните атаки в последно време.

От сдружението са категорични, че ще продължат с огромната си социална дейност  и няма да се спрат пред нищо, за да може възможно най-голям брой българи да узнаят за своите права.

Posted in .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *