Услуги

Услуги при ПТП от организации и адвокати

Екстрите и конкретната помощ, която можете да получите от организациите и юристите, които се занимават със защита на пострадали при катастрофи. Финансово подпомагане при ПТП. Медицинска и психологична помощ. Посещения на адвокат по домовете. Денонощен адвокат. Безплатни консултации и други.

Безплатна консултация

Повечето адвокати и асоциации за защита на пострадали от катастрофи ще ви посъветват безплатно какво трябва да направите. Целта е да ви запознаят с правата ви, да ви предложат съдействие за справяне с най-спешните ви проблеми и да ви консултират за правата ви, размерите на обезщетението, сроковете, в което можете да го получите и всичко останало, което ви интересува.

Домашни посещения от юрисконсулт

Ако сте жертви на ПТП, имате наранявания или сте в стресово състояние след претърпяния инцидент, можете да бъдете посетени от юрисконсулт или адвокат в дома ви, без да излизате. Повечето организации за защита на жертви на катастрофи не искат допълнителни такси за тази услуга, но преди да се възползвате от нея попитайте за условията.

Домашни посещения от доктор

Част от организациите и адвокатите предлагат съдействие за осигуряване на адекватна медицинска помощ за пострадали при ПТП. След инцидент някои хора имат нужда от рехабилитация или други специализирани грижи. Помагащите при пътни произшествия имат контакти с подходящите медицински лица.

Консултации с психолог

След кататстрофа голяма част от жертвите изпитват страх от пътя, от возене в кола и дори не искат да излизат на открито. В такива случаи е нужно да се окаже професионална психологична помощ, за да може пострадалият да се върне към нормалния си начин на живот. Специалистите по ПТП могат да ви осигурят такава помощ, в някои случаи дори безплатно.

Плащане при изплащане

Ключова услуга от организациите и адвокатите, занимаващи се с жертви на ПТП. Ако нямате възможност да платите адвокатска такса, разходи по завеждане на делото, държавни такси и други суми, може да ви бъде предложено да платите едва след като ви бъде изплатено обезщетение. Попитайте вашите специалисти за тази възможност.

Инциденти в чужбина

Българското законодателство и застрахователни правила се различава от тези в чужбина и за това българските адвокати могат да практикуват само в страната. Като членове на Европейския съюз има общи правила и регламенти за изплащане на компенсации при катастрофи. Някои кантори и адвокати поддържат връзка и могат да съдействат на пострадали, които са претърпели и9нцидент извън България - Европа, САЩ, Канада и дори страните от Азия.

Ако търсите спешна помощ в случай на злополука, някои организации и юристи могат да се отзоват денонощно, всеки ден от седмицата, дори събота и неделя. Преценете дали не сте под въздействието на стрес или емоция преди да потърсите помощ. Срокът за искане за компенсация е 5 години след настъпилия инцидент.

Безплатен адвокат

Услугата безплатен адвокат се предлага от юристи като част от услугата "Плащане след изплащане". Адвокатът може да не ви поиска предварителен хонорар за работата си по делото и да се уговорите с него да му платите само ако ви бъде издействана компенсация като пострадал.

Финансова помощ за лечение

Някои организации и адвокати предлагат да ви помогнат финансово за лечение, ако нямате възможност да платите за качествено медицинско обслужване. Уговорката с тях е нещо като заем за лечение, който връщате, когато ви съдействат успешно и получите обезщетение. Добре е да оформите заемът с договор, за да имате документ.

Инициативи за пътна безопасност

Специалистите по ПТП предприемат инициативи и обучения за повишаване на застрахователната култура на българина и работят за намаляване на инцидентите на пътя. Това се отнася особено за неправителствените асоциации, фондации и сдружения, работещи в обществена полза. Тези организации правят акции за обособяване на опасни места на пътя, показват основни правила на подрастващи, но най-важното е, че дават гласност на проблема с войната по пътищата. По тази начин обръщат вниманието към него и обществото става значително по-предпазливо.

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Услуги при ПТП от организации и адвокатиReviewed by Nico Mitev on.Екстрите и конкретната помощ, която можете да получите от организациите и юристите, които се занимават със защита на пострадали при катастрофи. Финансово подпомагане при ПТП. Медицинска и психологична помощ. Посещения на адвокат по домовете. Денонощен адвокат. Безплатни консултации и други.Услуги при ПТП от организации и адвокати Rating: 5