Застраховка Каско онлайн

Сключете застраховка Каско онлайн

Покрийте всички имуществени щети върху вашето МПС, без значение от вината в инцидента със застраховка Автокаско

Застраховка Каско е предназначена за покритие на всички имуществени щети върху вашия автомобил. В зависимост от условията, които всяко застрахователно дружество предлага, срещу определена такса вие можете да получите стойността на ремонта на автомобила, пострадал при катастрофа, пожар, бедствие, кражба или посегателство. Голямото предимство на застраховка Каско е изплащането на стойността на автомобила при кражба. За разлика от задължителната Гражданска отговорност, с Каско покривате щети причинени на паркиран автомобил върху външния му вид или гумите, например.

Традиционно застраховка Каско е с по-висока цена от Гражданска отговорност, която се формира в зависимост от вида на моторно превозното средство, годината на производство, марката, кубатурата на двигателя, наличието на други застраховки при същия застраховател, покритието или наличието на покрити щети в минал период. Терминът "каско" идва от испански език и означава "шлем" или "покритие". Застрахователните договори се сключват за срок от една година и в зависимост от условията на застрахователната компания имат покритие в България или чужбина.

 

Направете вашата застраховка онлайн за 3 минути. Вижте и сравнете предложенията на всички застрахователни компании. Изберете най-изгодната оферта. Заплатете с кредитна/дебитна карта, Epay или в брой на куриера. Ще получите вашата застрахователна полица до 24 часа на посочен от вас адрес.

Сключете

застраховка

КАСКО ОНЛАЙН

 

застраховка каско онлайн
Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Застраховка Каско онлайнReviewed by Nico Mitev on.Покрийте всички имуществени щети върху вашето МПС, без значение от вината в инцидента със застраховка АвтокаскоЗастраховка Каско онлайн Rating: 5