Застраховка Зелена карта онлайн

Застраховка Зелена Карта онлайн

Сключете онлайн застраховка Зелена карта и Гражданска отговорност

Зелена карта е застрахователен сертификат, чрез който покривате щетите, които нанесете при евентуална катастрофа в чужбина. Застраховка Гражданска отговорност покрива вашите злополуки в страните от Европейското икономическо пространство, в което не влизат Албания, Босна и Херцеговина, Беларус, Израел, Иран, Мароко, Молдова, Република Македония, Русия, Сърбия, Тунис, Турция, Украйна. За тези държави трябва да си извадите Зелена карта. Единственото изключение за територията на Европа е Албания,  където трябва да си направите местна застраховка Гражданска отговорност при влизане в държавата. Добре е да имате Зелена карта за Сърбия и е задължително при пътуване към Истанбул, Скопие, Минск или Кишинев.

 

Направете вашата застраховка онлайн за 3 минути. Вижте и сравнете предложенията на всички застрахователни компании. Изберете най-изгодната оферта. Заплатете с кредитна/дебитна карта, Epay или в брой на куриера. Ще получите вашата застрахователна полица до 24 часа на посочен от вас адрес.

зелена карта онлайн

Можете да направите справка в Регистъра към Гаранционния фонд на застрахователите, дали вашият автомобил има валидна застраховка Зелен карта. Срокът на сертификата е от 15 дни до една година, като в зависимост от това се определя и таксата, която заплащате на застрахователя. Можете да платите в брой или на разсрочено плащане. Тази застраховка не е валидна за пожар, кражба или други щети, които са причинени върху вашето моторно-превозно средство. Тя служи за покриване на материални и нематериални щети, които сте нанесли вие с вашия автомобил. Повечето гранични власти извършват проверката за Зелена карта на границата на държавата, в която влизате. Уверете се, че напускате България със сключена застраховка, за да нямате проблеми с властите в чужбина. 

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Застраховка Зелена Карта онлайнReviewed by Nico Mitev on.Сключете онлайн застраховка Зелена карта и Гражданска отговорностЗастраховка Зелена Карта онлайн Rating: 5