Застраховка Автоасистанс

Застраховка Автоасистанс

Сключете застраховка Автоасистанс, с която си осигурявате помощ при катастрофа и злополука

Застраховка Автоасистанс покрива разходи в случай на злополука, ПТП и катастрофа. В зависимост от услугите, които отделните застрахователни дружества предлагат, вие можете да получите безплатна пътна помощ, откарване до най-близкото населено място, поемане на разходи за престой и други. Поинтересувайте се, дали вашата застрахователна компания предлага транспортиране на вас и вашите близки до медицинско заведение в при катастрофа. Някои компании поемат и репатрирането на тленни останки на загинали в ПТП. У нас действат и застрахователи, които използват въздушна медицинска помощ с хеликоптери и специални технически средства.

 

Застраховка Автоасистанс

  • Предлага най-качествено медицинско обслужване
  • Осигурява спокойствие за вас и вашите пътници
  • Спестява разходи за пътна помощ, придвижване и настаняване при злополука
  • Помага 24 часа в денонощието, 365 дни в годината
  • Съдейства за местене на повредения автомобил без да плащате
застраховка автоасистанс

Застраховка Автоасистанс е отлично предимство за тези, които пътуват често, защото дава допълнителна сигурност за водача и неговите спътници. Полицата е валидна за територията на Република България и обикновено се сключва за една година. Подходяща е за хора, които пътуват често и рискуват живота си на пътя. С подходящата медицинска намеса при настъпило пътно-транспортно произшествие пострадалите имат много повече шанс да оцелеят. Дружествата предлагат специализирани линейки с медицински лица с висока квалификация, които да се намесят при злополука на техни клиенти. Допълнително може да разчитате на съдействие, с което да облекчите стреса от настъпилото произшествие, без да мислите да детайлите по прием в болница, например.

Автоасистанс ви осигурява навременна пътна помощ при повреда. Дружествата изпращат екипи, които да се погрижат за повредата на място или да извозят моторно превозното средство до най-близкия сервиз, ако автомобила не е в движение. Екипите ще пристигнат с квалифициран водач , който да замести водача, ако той е пострадал. Освен до автосервиз, колата може да бъде откарана и до дома или място, което вие посочите. Някои дружества поемат престоя на пътниците на повредения или претърпял пътно-транспортно произшествие автомобил в хотел, ако инцидентът се е случил в населено място, различно от регистрацията в застрахователната полица.

Ако имате Автоасистанс, носете с вас докато сте на път телефонния номер на спешния център на застрахователната ви компания. На този номер ще можете да поискате необходимото съдействие, да опишете ситуацията, в която сте попаднали и да поискате неотложна помощ. Дръжте телефонния номер при документите на автомобила.

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Застраховка АвтоасистансReviewed by Nico Mitev on.Сключете застраховка Автоасистанс, с която си осигурявате помощ при катастрофа и злополукаЗастраховка Автоасистанс Rating: 5